Kek yaparken kabartma tozu kullanmadan nasıl kabartabileceğimi merak ediyorum. Özellikle yumurta beyazlarını çırparak eklemek ya da süt ile sirke karıştırmak gibi alternatif yöntemlerin işe yarayıp yaramadığını deneyimlemiş olan var mı? Ayrıca, un seçiminin kekin kabarmasında ne kadar etkili olduğunu da merak ediyorum. Kullandığınız yöntemler ya da ipuçları varsa paylaşabilir misiniz?
Kek yaparken kabartma tozu kullanmadan nasıl kabartabileceğimi merak ediyorum. Özellikle yumurta beyazlarını çırparak eklemek ya da süt ile sirke karıştırmak gibi alternatif yöntemlerin işe yarayıp yaramadığını deneyimlemiş olan var mı? Ayrıca, un seçiminin kekin kabarmasında ne kadar etkili olduğunu da merak ediyorum. Kullandığınız yöntemler ya da ipuçları varsa paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz