Karbonatla kek yapmayı denemek çok keyifli bir süreç olmalı! Öncelikle malzemelerinizi hazırlamak için gerekli olan un, şeker, sıvı yağ, süt, yumurta, karbonat ve vanilin gibi malzemeleri temin ettiniz mi? Fırını 180 dereceye ısıtmayı unutmamanız önemli, değil mi? Kuru malzemeleri bir kapta karıştırdıktan sonra, sulu malzemeleri çırparak köpürtmek kekin kabarması için kritik bir adım. Sizce bu aşamada dikkat edilmesi gereken başka bir detay var mı? Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kütür kütür bir kütük kullanmak oldukça pratik bir yöntem. Kekin üzerine pudra şekeri veya çikolata sosu eklemek harika bir fikir, böylece hem görünümünü hem de tadını zenginleştirebilirsiniz. Sizin favori kek malzemeleriniz neler?
Karbonatla kek yapmayı denemek çok keyifli bir süreç olmalı! Öncelikle malzemelerinizi hazırlamak için gerekli olan un, şeker, sıvı yağ, süt, yumurta, karbonat ve vanilin gibi malzemeleri temin ettiniz mi? Fırını 180 dereceye ısıtmayı unutmamanız önemli, değil mi? Kuru malzemeleri bir kapta karıştırdıktan sonra, sulu malzemeleri çırparak köpürtmek kekin kabarması için kritik bir adım. Sizce bu aşamada dikkat edilmesi gereken başka bir detay var mı? Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kütür kütür bir kütük kullanmak oldukça pratik bir yöntem. Kekin üzerine pudra şekeri veya çikolata sosu eklemek harika bir fikir, böylece hem görünümünü hem de tadını zenginleştirebilirsiniz. Sizin favori kek malzemeleriniz neler?
Cevap yaz