Karbonatlı kek yapmayı denemek istiyorum ama bazı pürüzler yaşıyorum. Özellikle yumurta ve şekeri çırparken tam olarak nasıl bir kıvam elde etmem gerekiyor? Ayrıca, malzemelerin oda sıcaklığında olması ne kadar önemli? Unu eleyerek eklemek gerçekten kekin dokusunu etkiliyor mu? Fırın sıcaklığını nasıl ayarlamalıyım ki, dışı yanmadan içi pişsin? Bir de kek kalıbından çıkardıktan sonra bekletmenin avantajları neler? Bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Karbonatlı kek yapmayı denemek istiyorum ama bazı pürüzler yaşıyorum. Özellikle yumurta ve şekeri çırparken tam olarak nasıl bir kıvam elde etmem gerekiyor? Ayrıca, malzemelerin oda sıcaklığında olması ne kadar önemli? Unu eleyerek eklemek gerçekten kekin dokusunu etkiliyor mu? Fırın sıcaklığını nasıl ayarlamalıyım ki, dışı yanmadan içi pişsin? Bir de kek kalıbından çıkardıktan sonra bekletmenin avantajları neler? Bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz