Kabartma tozu ve karbonat arasındaki farkları düşününce, mutfakta hangisinin daha uygun olduğunu anlamak zor olabilir. Kabartma tozu kullanarak tariflerimi yapmayı denedim, fakat bazı tariflerde aşırı kabarma ya da beklenmedik tatlar oluştu. Sizce kabartma tozu, karbonat yerine kullanıldığında gerçekten de aynı lezzeti ve dokuyu sağlayabiliyor mu? Ayrıca, diğeriyle birlikte kullanmak gerektiğinde oranları nasıl ayarladınız? Deneyimleriniz neler?
Kabartma tozu ve karbonat arasındaki farkları düşününce, mutfakta hangisinin daha uygun olduğunu anlamak zor olabilir. Kabartma tozu kullanarak tariflerimi yapmayı denedim, fakat bazı tariflerde aşırı kabarma ya da beklenmedik tatlar oluştu. Sizce kabartma tozu, karbonat yerine kullanıldığında gerçekten de aynı lezzeti ve dokuyu sağlayabiliyor mu? Ayrıca, diğeriyle birlikte kullanmak gerektiğinde oranları nasıl ayarladınız? Deneyimleriniz neler?
Cevap yaz