İngiliz karbonatının birçok alanda kullanımını duyduğumda, özellikle gıda endüstrisindeki rolü beni oldukça etkiledi. Unlu mamuller için hamurun kabarmasına yardımcı olması, ürünlerin lezzetini artırması açısından gerçekten önemli bir katkı sağlıyor. Sizce de İngiliz karbonatının temizlikteki doğal özellikleri, kimyasal maddelere alternatif olarak daha fazla tercih edilmesini sağlamıyor mu? Ayrıca sağlık alanındaki kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Mide asidini nötralize etme özelliğiyle doğal bir antasit olarak kullanılması ilginç bir çözüm değil mi?
İngiliz karbonatının birçok alanda kullanımını duyduğumda, özellikle gıda endüstrisindeki rolü beni oldukça etkiledi. Unlu mamuller için hamurun kabarmasına yardımcı olması, ürünlerin lezzetini artırması açısından gerçekten önemli bir katkı sağlıyor. Sizce de İngiliz karbonatının temizlikteki doğal özellikleri, kimyasal maddelere alternatif olarak daha fazla tercih edilmesini sağlamıyor mu? Ayrıca sağlık alanındaki kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Mide asidini nötralize etme özelliğiyle doğal bir antasit olarak kullanılması ilginç bir çözüm değil mi?
Cevap yaz